Maruja Jaramillo és una veïna de Bétera digna de mencionar pels seus missatges diaris. Des dels inicis del confinament, animada entre altres factors per la seua amiga i esteticién Merxe‘s, va decidir agafar forces davant la situació que estem vivint a causa de la pandèmia i fer alguna cosa per les seues veïnes i veïns. Què millor que gravar cada dia un vídeo amb un missatge de força i ànims per a totes i tots?

Doncs, des de principis de març, Maruja no falla ni un dia. Ben guapa i arreglada es fica davant la pantalla del mòbil i, amb música d’ambient, grava un bonic missatge. Sempre té pendent a tots els afectats per la pandèmia i, sobretot, convida que la ciutadania done suport al nostre comerç local que tant està patint en aquesta pandèmia.

A continuació, adjuntem un dels tants vídeos que Maruja grava. En definitiva, un clar exemple de valentia i bondat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia