Ahir dimecres, 11 de novembre, molts centres educatius concertats i privats de tota Espanya van omplir les seues Xarxes Socials de missatges i van mobilitzar-se a les seues instal·lacions en contra de la Llei Celaá. Així, els centres educatius concetarts del municipi de Bétera (Col·legi Nuestra Señora del Carmen i Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas) també van mostrar el seu rebuig a aquesta llei, publicant un llaç taronja al costat del lema #StopLeyCelaá.

Així, l’escola concertada i les famílies espanyoles s’han manifestat aquesta setmana contra la reforma educativa de la Lomloe ja coneguda popularment com a “Llei Celaá“. Aquesta és una llei d’educació en tràmit en el Congrés dels Diputats que, segons manifesten els que s’oposen a ella “retalla  el dret de les famílies a triar el tipus d’educació que volen per als seus fills”.

A més de les protestes amb tuits i etiquetes, la campanya en Internet Més Plurals ha iniciat una recollida de signatures virtual a nivell nacional que, segons l’organització, ja hauria sumat més de 300.000 signatures.

En definitiva, l’objectiu de la protesta, adaptada a la nova realitat marcada per les cauteles sanitàries, va ser visibilitzar l’oposició a una normativa que pot implicar una pèrdua de pes de l’educació concertada en favor de l’ensenyament públic a l’hora de cobrir qualsevol necessitat d’escolarització.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia