La regidoria municipal de Joventut s’ha adaptat a les noves circumstàncies per a continuar amb l’objectiu de formar i entretindre a la població més jove. Per aquest motiu, ha posat en marxa diversos tallers online perquè els joves puguen accedir des de casa.

Per a participar als tallers els joves de Bétera han d’inscriure’s a través del correu electrònic juventud@betera.es o en el whatsapp de la regidoria 647380310.

Aquest cap de setmana arranquen dos tallers online. D’una banda, un dedicat al còmic i el Manga on es podrà aprendre a través del dibuix, les perspectives i els diferents estils d’aquest art japonés que proporcionarà als participants d’uns coneixements bàsics per a dibuixar el seu propi còmic. El taller, que està dirigit a joves a partir de 12 anys, és gratuït i tindrà una duració total de 6 hores. Aquesta activitat s’impartirà els divendres 13, 20 i 27 de novembre i 4, 11 i 18 de desembre en horari de 18.00 a 19.00 hores.

També aquest dissabte donarà inici un taller dedicat a l’àmbit audiovisual on els joves a partir de 12 anys podran traure partit a la plataforma YouTube i aprendre a editar vídeos. Un curs gratuït que s’impartirà de manera online els dissabtes 14, 21 i 28 de novembre i 5, 12 i 19 de desembre en horari de 11:00h a 12:00h.

A més a més, làrea de Joventut ja prepara noves activitats online per als pròxims mesos, adaptant-se a les noves circumstàncies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia