Aquest divendres, 13 de novembre, l’Ateneu de Bétera té una cita amb l’agricultura de proximitat.

L’activitat es durà a terme via telemàtica per videoconferència en format Webinar. Per aquest motiu, es requeria inscripció prèvia fins ahir dijous 12 de novembre. Aquesta activitat és gratuïta.

La Webinar tindrà lloc de 19.00 a 21.00 hores. Aquesta iniciativa està organitzada per conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i el Servici de Transferència de Tecnologia, comptant amb la col·laboració de l’Ateneu de Bétera.

En aquesta videoconferència es parlarà dels valors dels productes locals i de proximitat i el nou concepte de consumidor agroalimentari. També s’oferirà nocions de a quines persones oferir, on i com comercialitzar aquests productes locals i de proximitat.

També es tractarà la situació actual dels productors i consumidors locals davant la Covid-19.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia