Moisés Barberá, és un jove emprenedor de Bétera que ha posat en marxa l’empresa sanitària Drill Surgeries Ltd. A través d’aquesta ha realitzat una donació de material sanitari a l’Ajuntament de Bétera, on ha sigut rebut per l’alcaldessa de la localitat.

“El meu objectiu és fer costat al meu municipi per a combatre la Covid-19 i així col·laborar en la protecció d’aquelles persones que el necessiten, especialment, als treballadors de primera línia” ha explicat Moisés Barberá.

Mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic directes de la seua empresa per a col·laborar amb Bétera. “El meu pare treballa en el sector mèdic i la meua il·lusió ha sigut sempre aportar eines a la sanitat que siguen més eficients i eficaces i que faciliten el treball als sanitaris”, ha assenyalat el jove. Per aquest motiu, ha posat en marxa la seua empresa després de contactar amb desenes de metges a Anglaterra, Suïssa i Espanya per al desenvolupament de productes sanitaris. L’empresa ja ha obtingut comptades beques i finançament per a desenvolupar els primers prototips després de les seues investigacions.

“És una autèntica alegria conéixer de primera mà la prometedora trajectòria empresarial de Moisés, al qual he vist rondar pels nostres carrers”, ha manifestat Elia Verdevío.

Moises ha crescut a Bétera i ha sigut partícip de la vida del municipi des dels seus primers passos esportius com a porter de futbol en el UD Bétera passant per la seua participació en el Teatre Pepeta Ricart i actuant a la Casa de la Cultura com a mag, faceta per la qual va rebre el Premi Nacional de Màgia d’Espanya 2017.

“El meu interés pel misteri em va encaminar cap al camp de la física al qual m’he dedicat professionalment”, ha indicat Moisés Barberá qui ha estudiat Física a Liverpool durant quatre anys en una de les millors universitats. “Des de xicotet escrivia des de Bétera a universitats per a interessar-me pels seus estudis en física”, ha recordat.

El seu treball, esforç i perseverança li han portat a treballar com a físic en pràctiques a Suïssa, en el laboratori d’investigació de més important del món, l’Organització Europea per a la Investigació Nuclear (CERN) on es va descobrir el Bosó de Higgs, també conegut, com la partícula de Déu.

A més el nostre veí també ha creat una empresa dedicada a fer accessible les últimes tecnologies de la domòtica a qualsevol persona. Amb la situació sanitària actual, continuarà la seua marxa empresarial des de Bétera encara que viatjarà a Liverpool per a atendre les seues empreses. I tot això ho compaginarà amb un projecte d’investigació en la Universitat de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia