La prova PCR de Covid-19 és d’elecció tant per a pacients amb simptomatologia compatible amb coronavirus com per a pacients asimptomàtics en els quals es requereix descartar una infecció activa, ja que detecta la presència del virus en les vies
respiratòries. La prova PCR és considerada com el test més fiable, ja que demostra una eficàcia superior al 90%. Segons estudi realitzat per la Plataforma, utilitzant com a font dades del Ministeri de Sanitat, la taxa de proves diagnòstiques per 100.000 habitants realitzades per les comunitats autònomes ratifica que la Comunitat Autònoma Valenciana amb 1.701,72 fetes l’última setmana d’octubre, es troba a la cua de la mitjana a Espanya només superada per Ceuta i Canàries. Si no es fan suficients proves a la població, no es podrà controlar el virus i les aules seguiran sense ser llocs segurs per als nostres fills.

Des de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana continuem demanant que vista la situació epidemiològica de la nostra Comunitat Autònoma, els pares en ús de la seua pàtria potestat i per a salvaguardar la salut dels seus fills puguen triar entre la via en línia/a distància o presencial en matèria educativa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia