Hui tornem a parlar de diversos esportistes locals de Bétera.

Anem parlant d’ells segons les notícies més recents de cada un d’ells. Així, aquest cap de setmana hem pogut saber que al mes de juny passat es va iniciar el procés de selecció per a la nova fornada de triatletes nacionals que treballaran en el centre d’alt rendiment de Madrid Joaquín Blume. Per aquesta residència han passat esportistes de la talla d’Ivan Raña, Mario Mola o Roberto Sanchez Mantecón, la qual cosa demostra el nivell i la dificultat de l’accés.

En aquest sentit, Pablo Cano Garay, triatleta del CEA Bétera Júnior, es va presentar a aquest procés de selecció el resultat final de la qual va ser l’admissió del jove esportista de Bétera. Amb ell, 4 esportistes del municipi de Bétera, Alberto Sandiego (Taekwondo); Inma Alcanyís (Triatló), Romaric Forques (Triatló) i ara Pablo Cano (Triatló), són els únics que han estat en els seus més de 25 anys.

Abans de deixar de parlar del CEA Bétera, també volem mencionar que els èxits recollits al llarg de la trajectòria esportiva de Noèlia Juan van arribar fa uns dies fins a la televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana, À Punt, a través d’un bonic reportatge.

D’altra banda, el nostre veí Leopoldo Navarro ha quedat subcampió d’Europa de l’art marcial Brazilian Jiu Jitsu en el campionat d’Europa. Aquest campionat es va celebrar al Velòdrom Lluís Puig de València.

El nostre jove veí Marcos Ludeña també s’ha proclamat campió d’Espanya en motociclisme de Promo3 2020 i campió de la Cuna de Campions Promo3 2020. Com a reconeixement als seus èxits, fa uns dies l’alcaldessa de Bétera Elia Verdevío va rebre’l al consistori entre aplaudiments. Verdevío ha volgut fer-li entrega de la bandera de la ciutat com a mostra d’agraïment per portar el nom de Bétera al més alt.

Així mateix, fa unes quantes setmanes, el pilot de trial de Bétera Gabriel Dus va aconseguir la victòria en la prova disputada a La Nucia i el va situar a falta de tres carreres per a finalitzar el “Campionat de Levante de Trial” amb un seriós avantatge.

En saber més notícies dels nostres esportistes locals, us anirem informant.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia