(EFE) La Policia ha desmantellat dues plantacions de marihuana a Llíria i Xirivella. A més a més, també ha detingut a tres persones per delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric després d’intervindre 945 plantes de marihuana, set quilos de cabdells, 47,6 grams de cocaïna, una pistola de salva modificada i municionada amb calibre 22 i un rifle. Els tres detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Llíria, les investigacions es van iniciar en detectar-se a Aldaia a diverses persones que distribuïen de manera esporàdica xicotetes quantitats de marihuana i els agents van aconseguir identificar als subministradors i localitzar un xalet aïllat dotat amb grans mesures de seguretat, càmeres de videovigilància o seguretat les 24 hores, segons fonts policials.

Els agents van establir diversos dispositius de vigilància i seguiments, i davant l’evidència de la possible existència d’un delicte per la forta olor de marihuana provinent de la parcel·la de Llíria, van practicar un registre on van detindre a dos homes de 40 i 66 anys que es trobaven en aqueix moment a l’interior del xalet.

Ací van intervindre 852 plantes, 47,6 grams de cocaïna, una pistola de salva modificada i municionada amb calibre del 22, un rifle, 90 cartutxos del calibre 22 i 300 euros, així com tota la infraestructura i elements per al cultiu de marihuana.

A més dels delictes de tràfic de drogues, s’acusa a un d’ells de tinença il·lícita d’armes.

Xirivella els policies van saber de la possible existència en un pis d’una plantació de marihuana, per la qual cosa van establir un dispositiu de vigilància i van comprovar que l’habitatge romania en tot moment amb les persianes baixades i d’ella emanava una forta olor de marihuana.

Els agents van esbrinar la identitat de l’home que residia en l’habitatge i després d’entrevistar-se amb ell per a esclarir els fets, aquest va accedir voluntàriament a la realització del registre del seu domicili amb un resultat de 93 plantes de marihuana intervingudes, així com set quilos de cabdells de marihuana i tots els utensilis necessaris per al seu cultiu (12 balasts elèctrics, 12 portalàmpares, 2 filtres de carboni, 2 extractors d’aire i 2 aparells d’aire condicionat).

Els policies el van detindre com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia