Les veïnes i veïns de la zona R-1 de Bétera disposaran en els pròxims mesos d’un pàrquing d’ús públic on estacionar els seus vehicles de manera gratuïta, segons ha informat l’Ajuntament de Bétera en la seua pàgina web.

El consistori de la localitat ha iniciat les obres per a adequar una parcel·la municipal i construir un aparcament que comptarà amb més de 70 places d’estacionament.

El pàrquing se situa en els vials ja urbanitzats de l’Avinguda de l’Oest, el carrer Luis de Borja i Aragó, el carrer María Egual i el carrer Josefa Nebot i Coscolla. Aquesta parcel·la, que actualment està lliure d’edificacions, compta amb una superfície de 1.668 metres quadrats.

Amb un pressupost de més de 48.000 euros, l’execució de les obres per a la dotació de l’aparcament pretén adequar l’espai municipal amb un paviment d’aglomerat asfàltic que comptarà amb el condicionament d’accessos per a l’entrada i l’eixida dels vehicles als carrers María Egual i Josefa Nebot i Coscolla.

El pàrquing serà d’ús públic i gratuït. A més, comptarà amb una zona d’arbratge en la boga de l’Avinguda de l’Oest per a la qual s’instal·laran escocells amb reg per degoteig.

Segons la regidora d’Urbanisme, Eva Martínez, s’està treballant en un pla d’estacionament públic municipal en diferents punts del municipi. Així mateix, s’aborda el projecte de l’Albereda perquè es convertisca en un espai obert i verd.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia