L’Ajuntament de Bétera ha estat col·locant cartells d’avís de talls d’aigua en alguns carrers del municipi per a hui dimecres i demà dijous. Sabem, segons alguns establiments comercials, que alguns cartells els han pegat entre Avinguda País Valencià i carrer Salvador Giner i entre Avinguda Constitució i carrer Calvari per a demà dijous, 19 de novembre. A més a més, han fet ban anunciat també el mateix tall pel carrer Bufilla (zona Goya) i pel carrer Ausias March.

D’altra banda, per Xarxes Socials, ens hem pogut assabentar que aquest dimecres, 18 de novembre, també es tallarà el subministrament d’aigua a altres carrers com Comandante Franco. D’aquest tall no tenim imatge.

Aquests talls estan previstos de 08.00 a 18.00 hores, aproximadament.

No sabem tots els carrers ni els trams exactes, donat que en el cartell no s’especifica i el ban ha estat anant per les zones afectades avisant. A més, no tenim constància que s’haja publicat en alguna Xarxa Social o mitjà oficial digital, com altres vegades s’ha fet.

En saber més, anirem ampliant la informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia