La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat concedirà ajudes directes al taxi per a pal·liar els efectes negatius que la pandèmia de la COVID-19 està tenint sobre el sector.

Amb aquestes ajudes es pretén poder arribar a beneficiar a tot el sector de la Comunitat Valenciana que supera més de 4.500 llicències.

Així, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat destinarà 4,5 milions d’euros per a aquestes ajudes directes.

A més, la Conselleria també està estudiant una altra sèrie de mesures per a fer costat a aquest servei públic com a futures ajudes per a promoure la renovació de la flota de taxis. Així mateix, s’ha acordat amb el sector realitzar una campanya de promoció institucional per a fomentar l’ús d’aquest servei.

Per això, s’està treballant en altres línies de suport que s’aniran definint per al manteniment de les empreses valencianes i dels llocs de treball de sectors “especialment afectats per la pandèmia” com les agències de viatge.

A més, el màxim responsable de l’Executiu autonòmic ha explicat que la Generalitat elaborarà una radiografia de totes les empreses valencianes i els sectors econòmics més afectats per la pandèmia de COVID-19 per a poder establir prioritats.”.

El màxim responsable del Consell ha assenyalat com una “qüestió fonamental” la generació de “suficient finançament” per a les empreses amb dificultats de liquiditat com a conseqüència, entre altres factors, del tancament mercats a causa de la pandèmia de *coronavirus, a través de fons de l’IVF o de la banca pública o privada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia