(EFE) El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat que mantindrà el tancament perimetral en aquesta comunitat fins al pròxim 9 de desembre i la vigència de les actuals mesures restrictives per a fer front al coronavirus.

Puig ha informat que aquest divendres signarà l’ordre de prolongació del tancament perimetral del territori valencià fins al dimecres 9 de desembre, una vegada finalitzat el pont de la Constitució, i aqueixa setmana s’avaluarà la situació de la pandèmia i es prendran les decisions que estimen els experts.

“Hi ha qüestions que ja sabem”, ha dit Puig, per a qui cal ser “conscient” que el Nadal “no es viuran com habitualment; sabem que hi haurà restriccions”.

“L’important per Nadal és el sentiment i no la manera d’expressar aqueix sentiment; per tant, hem de viure condicionats”, ha insistit, al mateix temps que ha instat a la població a avançar les compres nadalenques i evitar “aglomeracions al final”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia