Els veïns i veïnes de Torre en Conill disposaran d’una gran jardinera que millorarà visualment la pantalla acústica entre la CV-336 i l’Avinguda Mila Reial. Es tracta d’una demanda de les veïnes i veïns de la zona per a millorar estètica i visualment aquesta pantalla.

Segons indica la regidora municipal d’Obres, Gloria Campomanes, “es minimitzarà l’impacte visual que suposa la pantalla acústica” situada en una via de circulació urbana que comunica amb les residències unifamiliars de la zona.

Aquest espai enjardinat comptarà amb una mena de mescla de substrats que afavorisquen el creixement de les espècies arbustives i a més disposarà de reg per degoteig per al seu manteniment.

Igualment, una vegada finalitzada aquesta barrera verda, es realitzarà una altra actuació en la zona amb la col·locació de guals asfàltics i passos per als vianants elevats que permetran la reducció de la velocitat en la via.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia