Actualització de la situació de transmissió del COVID-19 a la Comunitat Valenciana.

Amb dades actualitzades per la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana, el 20,8% dels centres educatius sostinguts amb fons públics presenten algun aula parcial o totalment confinada en la 10a setmana de curs. Les xifres són alarmants. Fins hui, 628 aules i 383 centres han sigut afectats per coronavirus. Aquest espectacular creixement, unit a l’ínfim nombre de proves diagnòstiques realitzades per a la detecció del virus, i a un índex de positivitat pròxim al 18%, porta a pensar que les xifres reals podrien ser encara més elevades.

Vistes les xifres en la seua crua realitat, creiem que ha sigut un gran error obrir els col·legis en aquestes condicions i es persisteix en l’error al no tancar-los Per això, des de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana, continuem exigint a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport que les famílies en període de pandèmia i en ús de la seua pàtria potestat puguem triar lliurement sobre la modalitat d’ensenyament en línia/telemàtic o presencial per als nostres fills.

Nota de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana, enviada el 20 de novembre de 2020 a Bétera.com a les 22.05 hores.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia