Pro Casa de la Dona de Bétera oferirà aquest dissabte, 21 de novembre,

una conferència virtual In Streaming per Facebook (Facebook Live).
Sota el nom “La violència de gènere i el Món del Patriarcat“, aquesta es durà a terme de 17.30 a 18.30 hores, aproximadament.
La jornada estarà a càrrec de Josepa Montagut Mariner, qui també llegirà els seus poemes.
L’enllaç per poder seguir en directe la conferència és: https://www.facebook.com/procasadeladonabetera/live/
Aquesta jornada s’emmarca dins d’unes altres conferèncias que es duran a terme al llarg de les pròximes setmanes.
En aquestes iniciatives compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de la Dona i Igualtat i la coordinació de la conferència per CSC Comunicación.
Josepa Montagut i Mariner  va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de València. Treballa com a administrativa a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, com a Cap d’Unitat de Gestió a la Secretaria del Centre. Josepa va realitzar un Taller de Poesia a la Universitat de València impartit per Jaume Pérez Montaner. Pertany al Col·lectiu de Dones de Montcada de l’Horta. Va obtindre el Premi de la Regidoria de la Dona de Burjassot, 2a edició de Relats Curts amb la perspectiva de Gènere. També ha rebut de la Biblioteca Municipal del Puig, la distinció de l’Ajuntament del Puig dins l’Associació d’Escriptors en valencià de l’Horta Nord. Ha estat inclosa en l’antologia Màtria. Noves veus poètiques.
D’altra banda, Pro Casa de la Dona Bétera, és una associació que pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia