Cap a l’hora de dinar d’aquest diumenge, 22 de novembre, hem escoltat sorolls de sirenes prop de la zona Goya-Creu però no sabíem massa que passava. Seguidament, per WhatsApp ens han arribat missatges de veïnes i veïns preguntant què s’havia cremat.

Hem baixat al carrer per poder indagar millor i ja no hem vist res, però el nostre lector Asier de Benito sí que ha pogut captar imatges de l’incendi i ens ha enviat les següents fotografies. Sembla que ha sigut prop de la zona del polígon de l’Horta Vella de Bétera en una parcel·la, però no coneguem més detalls al respecte. Ara no s’aprecia més fum des de les mateixes vistes. En conéixer més detalls un anirem informant.
La primera imatge està realitzada des del carrer Bufilla i la segona des de la gasolinera Cepsa de la carretera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia