Actualització de la situació de transmissió de la COVID-19 a la Comunitat Valenciana des de l’inici del curs escolar.

Des del 7 de setembre, s’han complit els pitjors pronòstics que apuntàvem des de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana.

Les xifres són explosives. Alarmants. Des de l’inici del curs escolar s’han registrat un total de 12.778 d’infeccions pel virus del COVID-19, en menors de 20 anys.


Les gràfiques són inqüestionables. 1.881 aules de la nostra Comunitat han sigut totalment o parcialment confinades des de setembre.
Veiem que, des de l’inici del curs escolar, l’augment d’infecció vírica en menors de 19 anys mostra relació directa amb el d’aules afectades per coronavirus.

Les aules, en l’actualitat, no són un lloc segur. Des de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana, continuem exigint a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i en particular al seu titular el Conseller Marzá, que les famílies en període de pandèmia i en ús de la seua pàtria potestat puguem triar lliurement sobre la modalitat d’ensenyament en línia/telemàtic o presencial per als nostres fills.

Nota de prensa de la Plataforma Libre Elección Educativa Comunidad Valenciana eviada el 22 de noviembre a las 23.58 horas.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia