(E.P.) La Policia Nacional ha detingut a dos homes després de sorprendre’ls fent una passada de 98 grams de cocaïna en una gran superfície comercial de la localitat de Bétera.

Segons indica un comunicat de Prefectura, un dels arrestats treballava per a un ajuntament d’un municipi de la província de València. En els tres registres realitzats l’endemà en els seus domicilis a l’Eliana, Bétera i València es van intervindre prop de 4,5 quilos de droga, a més de 26.000 euros i una placa de Policia Local.

La investigació va arrancar davant els indicis que el treballador d’un ajuntament valencià es dedicava al tràfic de drogues en el seu temps lliure. Aquest home va ser sorprés en una passada de droga durant una de les vigilàncies policials. Una vegada identificats, els dos sospitosos van ser detinguts per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Un d’ells té antecedents i tots dos han passat a disposició judicial.

Entre els més de quatre quilos de droga intervinguda en els tres registres hi havia 3,75 grams de cocaïna, 668 grams d’haixix, 36 grams de cristall i 62 grams de pastilles.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia