El veí de Bétera, Óscar Casinos Rivero, ha realitzat el cartell que adjuntem en aquesta publicació amb motiu del “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones“.

D’aquesta manera, ha volgut deixar la seua aportació en forma de “Collage Digital” per a reivindicar el problema social a nivell mundial de la Violència de Gènere.

Aquest Cartell està disponible de manera gratuïta per a totes les persones, associacions, entitats públiques i privades que el vulguen utilitzar i així sensibilitzar i conscienciar sobre aquesta xacra social que és la Violència Contra la Dona. En aquest sentit, la il·lustració s’ha enviat a institucions, associacions i entitats, algunes de les quals ja l’han compartit també en les seues Xarxes Socials.

Óscar ha volgut donar les gràcies a totes les persones que, amb els seus diferents punts de vista, li han sigut de gran ajuda en aquesta creació.

Des de Betera.com li volem agrair a aquest veí que ens haja fet partícips de la seua obra i haja volgut compartir amb nosaltres el seu “Collage Digital” per a aquest dia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia