(EFE) Les províncies de Castelló i València estaran demà divendres en alerta taronja per precipitacions d’intensitat molt forta i amb tempesta que podrien acumular 40 litres per metre quadrat en una hora. Així ho anuncia l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Segons Aemet, una borrasca freda aïllada, que en aquests moments està a l’oest de la Península, continuarà aprofundint-se i romandrà estacionària entre l’oest i sud fins demà divendres, quan se situarà en l’àrea Mediterrània.

L’alerta nivell taronja, que segons Aemet contempla un risc important, amb fenòmens meteorològics no habituals i amb cert grau de perill per a les activitats usuals, s’activarà a les 12.00 hores i es preveu que finalitze a les 23.59 hores.

La província d’Alacant estarà demà en nivell groc per precipitacions acumulades en dotze hores de 60 litres per metre quadrat i en una hora, de 30 litres per metre quadrat.

En aquest cas, l’alerta s’activarà a les 00.00 hores del divendres i es preveu que finalitze a les 23.59 hores del mateix dia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia