L’Ajuntament de Bétera ha instal·lat una pantalla de tecnologia led a la Casa de la Cultura, segons s’ha informat des dels canals oficials de comunicació municipals. Aquesta pantalla s’ha ubicat en aquest espai per a donar a conéixer als veïns i veïnes del municipi tota aquella informació d’interés sobre el municipi. A més, es pretén eliminar una barrera de comunicació per a facilitar la informació municipal a la ciutadania amb diversitat funcional.

En l’actualitat, amb aquest nou punt d’informació municipal es vol reforçar els missatges de prevenció i protecció contra la Covid-19 que es llancen des dels diferents canals de comunicació del Consistori.

Aquesta pantalla led té una mesura de 2,5 metres x 1,75 metres i està subvencionada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a través d’una subvenció d’accessibilitat i supressió de barreres de comunicació a Bétera.

La pantalla led està situada a l’interior de la Casa de la Cultura al costat de la vidriera el que permet que siga visible des del carrer. De moment, estarà en funcionament de 06:00h a 00:00h i projectarà imatges i vídeos de manera contínua i rotatòria sobre la població.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia