El dimarts 1 de desembre es durà a terme l’itinerari d’emprenedors “Aprendre a emprendre”. Aquesta iniciativa està organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord Territorial d’Ocupació.
Els requisits per a participar en l’itinerari d’APRENDRE A EMPRENDRE I APRENDRE A CONSOLIDAR-ME són els següents:
– Que l’empresa tinga el domicili fiscal en algun dels municipis de la comarca Camp deTúria, o en cas de no estar constituïda, que una de les persones promotores del projecte estiga empadronada en algun dels municipis de la comarca.
La formació de 50 hores teòric/pràctica i acompanyament individual és gratuïta, i serà impartida de manera online per l’equip de tècnics i tècniques del departament d’empresa de la Mancomunitat Camp de Túria, entitat que forma part de l’ECOSISTEMA EMPRENEDORIA COMUNITAT VALENCIANA.
D’altra banda, les inscripcions es poden dur a terme a través del següent enllaç: https://gestionandote.com/Tipo…/aprender-a-emprender/18911.
L’objectiu d’aquest programa EMP 4.0, se centra en la professionalització dels administradors de negocis, (emprenedors/as nous/as o amb experiència), que consideren necessari la formació en gestió,bé per a crear un negoci amb èxit, o bé per a consolidar un negoci ja establit
Conéixer el valor afegit del teu negoci, el teu públic objectiu, transmetre el que es fa, realitzar una anàlisi de costos per a calcular el preu,plasmar-lo en un llenç de negoci. Minimitza les incerteses per a un emprenedor i possibilitar un augment de vendes d’un negoci consolidat.
El programa s’organitza en sessions dinàmiques, amb una metodologia centrada en el procés Design Thinking, treballant en equip i col·laboració, dividit en 6 sessions de 3 hores.1. Coaching per a emprendre.
2. De la idea al projecte
3. Màrqueting 3.0
4. Carrega kucha/elevator speech
5. Pla econòmic financer
6. Pla empresa/Canvas

Aquesta formació està complementada amb les següents accions:

  • ORIENTACIÓ i CONSULTES.
  • SEGUIMENT.
  • ACOMPANYAMENT.
  • COACH.
  • JORNADES DE PROFESSIONALITZACIÓ (30 hores, Gestió financera, Gestió laboral i CEO).
  • PARTICIPAR EN EL LAB I COOP.
  • PAE PÚBLIC.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia