La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) una jornada de bones pràctiques per a conèixer la creació de les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) de les àrees industrials. Per a l’ocasió es posarà l’exemple de Paterna. La cita va dirigida a autoritats i personal de l’administració local de la Comunitat Valenciana, particularment a Secretaris/as, Interventors/as i AEDL´s de les entitats locals.

Es tracta d’una jornada que es realitzarà el pròxim dijous 3 de desembre de manera online. Participaran com a ponents l’alcalde del municipi de Paterna i President de la Comissió d’Indústria de la FVMP, Juan Antonio Sagredo Marco; el Coordinador de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Paterna, José María Martínez Santamaría; el catedràtic del Dep. de Dret Privat-Dret Civil, Universitat Jaume I, Juan Manuel Badenas Carpio i el gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Romá Bohorques. L’encarregada de clausurar la jornada serà la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria i membre de Fòrum de Mancomunitats de la FVMP, Lola Celda.

Com la realització és per videoconferència i hi ha limitacions tècniques només es poden admetre 150 inscripcions. S’haurà de sol·licitar l’assistència mitjançant l’enllaç: https://forms.office.com. La FVMP respondrà la confirmació d’aquesta, d’acord amb les places citades.

Les persones assistents podran realitzar preguntes als ponents a través del xat en la plataforma. També poden anticipar les seues preguntes via correu electrònic: comissioindustria@fvmp.org.
L’objectiu de la jornada és exposar de forma pràctica i directa els reptes, les dificultats i les possibles solucions per a aconseguir una millora en la implantació de la Llei de modernització i promoció en les àrees industrials. Per aquest motiu, es donarà a conèixer els processos, procediments i aspectes burocràtics de les administracions locals per a la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de l’àrea industrial de Paterna, des de la perspectiva de bones pràctiques que servisca com a exemple a exportar a les àrees industrials de la comarca del Camp de Túria i, de la província de València, en general.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia