El sistema d’alerta ràpida de productes perillosos no alimentaris de la Unió Europea (RAPEX) acaba d’advertir d’una fallada en el funcionament del sistema de bloqueig de l’obertura de les portes posteriors en els Renault Kadjar fabricats a Palència entre juny de 2015 i març de 2018.

El problema de fabricació, detectat per Renault i que afectaria a al voltant de 30.000 vehicles, segons OCU, suposa un problema greu de seguretat, ja que permet que els xiquets asseguts en els seients posteriors puguen obrir les portes estant el cotxe en marxa.

OCU entén que Renault s’anirà posant en contacte amb els propietaris per a substituir la peça afectada, que haurà de fer-se de manera gratuïta i al més prompte possible. En qualsevol cas, OCU recorda als propietaris d’aquest model que poden posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client per a conéixer si el seu vehicle està entre els afectats; especialment aquelles persones que hagen canviat la seua adreça i els propietaris de models de segona mà, ja que el fabricant podria no disposar de les seues dades de contacte. A més, OCU romandrà atenta a la resolució d’aquest problema per si fora necessari defensar els interessos dels afectats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia