Dissabte passat, 28 de novembre, es va celebrar la I Jornada de Banderes Absoluts i el Festival de menors a la platja Urbanova d’Alacant. Aquest esdeveniment esportiu va ser organitzat per la Federació de Socorrisme i Salvament de la Comunitat València. A aquesta cita van acudir 14 representants del Club Natació SOS Bétera, dels quals Aina Arnal va obtindre el primer lloc en la categoria de cadet, i dos tercers llocs van ser per a Víctor Cebrián en categoria d’absoluts i Marta Campos en aleví.

Aquesta és la primera vegada que s’organitzen aquestes jornades de proves de platja, a la qual van acudir 150 esportistes dels clubs de la Comunitat Valenciana. La jornada va començar amb les eliminatòries de banderes de la categoria absoluta i al mateix temps un taller
tècnic de banderes per a les categories benjamí, aleví i infantil, en el qual se’ls va ensenyar diversos aspectes de la prova, tant tècnics, com a tàctics i de reglament.

Posteriorment es van realitzar les finals de totes les categories. Els 14 representants del Club Natació SOS Bétera (9 absoluts, 1 cadet i 4 alevins) van ser: Andrea Sanfeliu, Clara Zarzoso, Yzan Navarro, Guillem Arnal, Jaime Laparra, Ruben Sanfeliu, Dani Rodes, Arnau de la Quadra, Lucas Bonillo, Juan Caballero i Pablo Camacho. Tots ells van poder gaudir d’una bonica jornada de competició a la platja.

Des del Club s’ha volgut agrair la seua participació i transmetre’ls la nostra enhorabona a tots i totes pels bons resultats obtinguts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia