El programa d’ocupació i formació  Et Formem ha començat a Bétera aquest dilluns, amb l’objectiu de millorar els recursos formatius i les expectatives de reciclatge i posterior inserció al món laboral dels participants.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i la regidora d’Ocupació Mónica Martín, han assistit al costat de la Tècnic d’Ocupació, Begoña Robles i el Director del Et Formem Bétera IV, José Francisco Giner per a donar la benvinguda als 20 veïns i veïnes que s’han incorporat a les aules inicialment durant 6 mesos que es podran ampliar fins a un any, sempre que el Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora, del qual depén aquesta subvenció, torne a convocar aquest programa.

Aquests 20 alumnes/treballadors han sigut contractats pel Consistori amb un contracte de formació a través del qual cotitzaran a la seguretat social i generaran prestació per desocupació. A aquest nombre de contractes cal sumar, també, la contractació de 6 persones més que formen part de l’equip docent, directiu i de suport del programa.

Et Formem Bétera IV compta amb dos grups d’alumnes amb 10 participants cadascun que realitzen durant el primer semestre un certificat de professionalitat de nivell 1 de la branca de jardineria i de la branca d’administració.

Així mateix, l’alumnat rep formació complementària en cerca d’ocupació, prevenció de riscos laborals i sensibilització mediambiental així com aquelles matèries necessàries per a l’obtenció del graduat en ESO. Aquest programa està dirigit a persones que actualment es troben en situació de desocupació i manquen d’alguna titulació reglada o busquen un reciclatge que constituïsca a millorar les seues expectatives d’inserció laboral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia