El departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit aquesta setmana amb Jacobo López, prospector de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, dependent de la Conselleria d’Educació.

L’objectiu de la reunió ha sigut la d’estrènyer llaços per a treballar conjuntament per a poder acostar les empreses als instituts i donar a conèixer l’FP DUAL. L’FP dual té la finalitat d’augmentar l’ocupabilitat de l’alumnat. Existeixen tres modalitats de realització que són a través d’un contracte de formació, per beca (l’empresa beca a l’alumn@) i una tercera modalitat denominada uns altres, en la qual s’inclouen les ONG´S.

A Camp de Túria existeixen 3 prospectors per als 17 municipis de la comarca del Camp de Túria. En concret la reunió es va mantenir amb prospector que s’encarrega dels municipis de Benaguasil, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

En la reunió es van comentar altres casos que s’estan duent a terme en altres territoris. Així mateix, es va valorar la possibilitat de realitzar aquests convenis amb les administracions públiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia