Hui tenim novetats a contar-vos. I és que, des de XploreFilms76 a càrrec de Raúl Campos i Cremades, s’està realitzant un bonic reportatge sobre la Colla de Campaners de Bétera, amb el qual s’ha estat treballant des de juny de 2019.

Aquest matí hem rebut un avanç d’aquest treball, el qual molt prompte veurà la llum. Segons el mateix Raúl ens ha contat, aquesta tasca va començar en el mes de juny de l’any passat i, segurament, finalitze el pròxim gener de 2021. En aquest sentit, al llarg del reportatge podrem apreciar imatges amb mascaretes i altres sense mascaretes, ja que les gravacions van començar abans de la pandèmia i s’han continuat en plena Covid-19. D’aquesta manera, tant els protagonistes de la peça audiovisual com els creadors d’aquesta, han hagut de treballar amb totes les mesures de seguretat obligatòries.

A continuació, podeu veure l’avanç que ens han proporcionat hui. Promet no defraudar a cap veïna o veí del nostre municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia