L’Escola d’Art i Superior de Disseny de València farà diverses propostes d’ús de l’edifici de l’antic Escorxador de Bétera, a través d’un acord que s’ha dut a terme amb el consistori del municipi.

I és que el departament municipal d’Edificis Públics ha posat a la disposició de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics aquest espai perquè valoren, a través de diferents projectes, l’optimització i viabilitat de nous i millors usos.

En aquest sentit, el citat edifici municipal ha congregat a més de 80 alumnes de l’Escola d’Art Superior de Disseny de València els qui, per tandes i sempre complint amb les mesures sanitàries establides, han accedit a les instal·lacions per a conéixer-les de primera mà i així poder treballar en el seu treball final dels seus Estudis Superiors de Disseny d’Interiors.

Aquests 80 alumnes s’han distribuït en cinc grups dirigits per diferents professors per a, metre i càmera de fotos en mà, començar a treballar in situ en projectes que es triaran a través de tres propostes que faça l’equip docent conjuntament amb el Consistori. Per a aquest fi, des de l’àrea d’Edificis Municipals s’ha facilitat tot tipus d’informació rellevant, històrica i de tradició sobre el municipi. La importància de les Alfàbegues ha sigut un dels tants exemples que s’ha posat en comú perquè es considere i valore a l’hora de triar els usos.

L’Ajuntament de Bétera també pretén que aquests projectes s’exposen al públic i així sotmetre’ls a un procés de participació ciutadana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia