La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, dins del programa d’inspeccions periòdiques del patrimoni viari i de les estructures viàries, està desenvolupant actuacions en el pont de la CV-36 (pk 12+500) sobre el bypass (A-7 pk 340) i en el pont d’accés al Parc Tecnològic de Paterna des de la CV-35.

Amb la finalitat de confirmar el bon estat d’aquestes infraestructures i de garantir la seguretat, s’estan fent tasques d’inspecció i prova de càrrega en aquests ponts de l’àrea metropolitana de València.

La inspecció del pont de la CV-36 sobre el bypass, que es va iniciar el 23 de novembre i finalitzarà el 4 de desembre, condiciona la circulació perquè comporta el tall del carril dret en sentit Torrent i del voral dret en sentit A-7 entre les 8.00 i les 18.00 hores.

Respecte a les tasques en el pont d’accés al Parc Tecnològic des de la CV-35, que es desenvoluparan entre l’11 i el 29 gener del pròxim any, comportaran tall de circulació amb pas alternatiu entre les 22.00 i les 6.00 hores, en la segona setmana. Durant la primera setmana no es veurà alterada la circulació.

Durant un període aproximat de 5 hores se situen sobre els ponts camions plens de càrrega i es comproven, amb sensors prèviament col·locats, les deformacions mil·limètriques produïdes amb l’objectiu de confirmar que estan dins de l’esperat.

Per a això es produirà el tall total dels ponts en tots dos sentits durant el cap de setmana previ a la festivitat de la Immaculada (5 i 6 de desembre) i, a aquest efecte, s’han establit els desviaments oportuns per a aquests dies en què s’espera que hi haja menys densitat de trànsit.

Així, tant el pont de la CV-36 sobre el bypass com el pont d’accés al Parc Tecnològic des de la CV-35 quedaran tallats entre les 8.00 i les 15.00 hores, el primer d’ells el dissabte 5 de desembre i el segon el diumenge 6 de desembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia