(EFE) La Generalitat i el sector de l’oci nocturn han aconseguit un acord per a la reobertura d’aquests negocis amb serveis diürns d’hostaleria i activitats culturals a partir de la setmana vinent.

Segons ha informat l’Assemblea de l’Acampada de l’Oci Nocturn després de mantindre la tercera reunió en el marc de les negociacions iniciades amb representants del Govern valencià, els locals d’oci podran obrir les seues portes prestant aquests serveis.

Els horaris per a prestar aquests serveis seran de 12.00 a 00.00 hores en el cas dels pubs, i de 17.00 a 00.00 per a les discoteques, cafés o sales de concert o espectacles, amb les mateixes restriccions d’aforament que estan vigents en l’hostaleria.

L’Assemblea ha agraït el treball dels treballadors i empresaris d’aquest col·lectiu -que havia anunciat la realització d’una acampada davant el Palau de la Generalitat- ja que, gràcies a la seua resposta i la seua mobilització a les províncies d’Alacant Castelló i València, s’ha pogut arribar a un acord amb la Generalitat.

Ha mostrat la seua satisfacció per l’acord, que es plasmarà en una resolució, i espera que entre en vigor el 9 de desembre.

Ha reclamat “altura de mires i exemplaritat” a tots els treballadors i empresaris del sector perquè la recuperació de l’activitat es realitze “amb tot el rigor i aplicant totes les mesures preventives higienicosanitàries”.

De moment, la Generalitat Valenciana no s’ha pronunciat sobre aquest acord.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia