La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha ajornat els talls totals, en els dos sentits, del pont de la CV-36 sobre el bypass i del d’accés al Parc Tecnològic de Paterna. Cal recordar que aquests estaven inicialment previstos per al 5 i 6 de desembre i s’ajornen als dies 12 i 13 d’aquest mateix mes de desembre.

Així, durant un interval de temps d’al voltant de 5 hores se situaran sobre els ponts camions plens de càrrega i es comprovarà, amb sensors prèviament col·locats, les deformacions mil·limètriques produïdes amb l’objectiu de confirmar que estan dins de l’esperat.

Tant el pont de la CV-36 sobre el bypass com el pont d’accés al Parc Tecnològic des de la CV-35 quedaran tallats entre les 8.00 i les 15.00 hores, el primer d’ells el dissabte 12 de desembre i el segon el diumenge 13 de desembre.

Dins del programa d’inspeccions periòdiques del patrimoni viari, i més concretament de les estructures viàries, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, està desenvolupant actuacions en el pont de la CV-36 (pk 12+500) sobre el bypass (A-7 pk 340) i en el pont d’accés al Parc Tecnològic de Paterna des de la CV-35.

Així, i amb la finalitat de confirmar el bon estat d’aquestes infraestructures i de garantir la seguretat, s’estan fent tasques d’inspecció i prova de càrrega en aquests ponts de l’àrea metropolitana de València.

La inspecció del pont de la CV-36 sobre el bypass, que es va iniciar el 23 de novembre i finalitza aquest divendres, ha condicionat la circulació perquè ha comportat el tall del carril dret en sentit Torrent i del voral dret en sentit A-7 entre les 8.00 i les 18.00 hores.

Quant a les tasques en el pont d’accés al Parc Tecnològic des de la CV-35, que es desenvoluparan entre l’11 i el 29 gener del pròxim any, comportaran corts de circulació amb pas alternatiu entre les 22.00 i les 6.00 hores, en la segona setmana. Durant la primera setmana no es veurà alterada la circulació.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia