“Jo crec que som persones adultes i al marge de les normes que ens indiquen, que per descomptat cal acatar-les, aquest Nadal hem de demostrar que gràcies a Déu encara som coherents i tenim sentit comú.

Jo pense que l’important no és qui s’assega enguany en la teua taula o quants o com veuré als meus fills i nets. Hi ha mil maneres d’ajuntar-se de veure’s i de felicitar-se sense masificar el moment cim, com altres anys.

Per a mi el més important és l’any que ve no tindre cap seient buit i haver de lamentar aquestes decisions. No tindrem per descomptat un policia trucant a la nostra porta. És la coherència i el sentit comú el que ens ha d’avisar.

També dir-vos que encara que aneu a ser pocs, haureu de fer compres. Tots els anys sense pandèmia, com a Associació de Consumidors que som, us he aconsellat que isqueu amb temps i gradualment a fer les compres. Es compra millor i no t’atabales. També evitaràs enguany tan important estar en un aforament limitat. Tardaràs més i compraràs pitjor i amb nervis. Feu una llista.

La situació, la màscara, la gent que fa temps que no veus… Tingueu tot això en compte i anar organizant-vos També Reyes, si us podeu apanyar en la vostra localitat feu-ho. Si no trobeu el que buscau, preneu altres decisions però donar-li una oportunitat al comerç local.

Cuidar-vos, que cada vegada queda menys i eixirem d’aquesta!”

 

Amparo Sancho, Presidenta de las Amas de Casa i Consumidors Tyrius de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia