Amb motiu de la festivitat de la Inmaculada aquest dimarts, 8 de desembre, l’habitual mercat municipal de Bétera es traslladarà a aquest dilluns, 7 de desembre. Per aquest motiu, cal recordar no estacionar en la zona.

Cal mencionar que, des de fa unes setmanes, el mercat municipal compta amb la instal·lació de dos dispensadors de gel hidroalcohòlic automàtics i que funcionen amb energia solar que s’han situat en dos punts del mercat perquè tots els veïns i veïnes de Bétera que realitzen les seues compres estiguen proveïts d’aquest desinfectant de mans que no precisa que es manipule.

D’altra banda, s’ha proveït al personal del Mercat d’un datafon perquè realitze el cobrament de la taxa d’ocupació diària per als paradistes eventuals. D’aquesta manera, s’evita, d’una banda, el contacte directe amb els diners i per un altre, es gestiona de manera més eficaç i eficient el servei de pagament de taxes. Aquestes, són mesures complementàries a les que ja es van adoptar el mes de maig.

Amb les primeres mesures anticovid l’Ajuntament va decidir augmentar l’espai del Mercat fins a 4.000 metres quadrats per a dotar-lo de majors garanties de distanciament.

També s’ha senyalitzat i delimitat tot el perímetre del Mercat a fi de controlar els accessos d’entrada i eixida i l’aforament. Cada dimarts, de 06.00 a 06.30 hores es procedeix a la desinfecció del recinte i a les 15.00 hores a la neteja d’aquest.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia