A partir de hui dilluns, 07 de desembre, comença la campanya “Uneix-te a Comerç Actiu Camp de Túria“. Es tracta d’una campanya que ha nascut de la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria i de les 17 associacions de comerç, empresaris i artesans de la comarca Camp de Túria, entre elles l’Associació de Comerciants de Bétera.

Aquesta iniciativa ha estat finançada per la Xarxa AFIC (Agències per al Foment de la Innovació Comercial) és un instrument a través del qual la Generalitat, en col·laboració amb l’Administració local, impulsa el procés de modernització i ordenació del comerç local.

D’aquesta manera, els comerços de proximitat han unit les seues forces i han creat aquest missatge comú, dins d’una identitat integradora per a amplificar el seu missatge d’identitat i unitat.

La finalitat de la campanya és donar a conèixer Comerç Actiu als comerços no associats, buscant promoure l’associacionisme i transmetre els valors que caracteritzen aquesta marca: “Comerç Actiu és comerç de proximitat. Els pobles, barris i carrers no serien el que són sense els seus comerços. Són part del veïnat, són l’ànima del poble, són de tota la vida. Són part de la identitat del Camp de Túria“.

Aquesta acció s’emmarca també dins de les accions que ha realitzat la Mancomunitat Camp de Túria amb els comerços de la comarca, com són el lliurament de material higiènic sanitari i el finançament de la campanya “Gràcies” que es va poder veure en tanques publicitàries de la comarca.

El projecte Reconstruint Territori, del Departament de Promoció econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria està finançat per Labora i sorgeix arran de l’Acord Territorial per l’Ocupació, en el qual estan inclosos tots els agents publico privats que influeixen en el desenvolupament socioeconòmic de la comarca. Gràcies al desenvolupament del treball d’aquest projecte ha estat possible que la marca Comerç Actiu siga una realitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia