L’Ajuntament de Bétera ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a accedir al Pla d’Ocupació Local que començarà aquest dijous, 10 de desembre i que estarà obert fins als cinc dies hàbils següents.

Amb la finalitat de promoure l’ocupabilitat, oferir oportunitats laborals i potenciar la qualificació, les competències personals i la motivació dels veïns i veïnes del municipi, el Consistori ha posat en marxa aquest Pla d’Ocupació Local per a la contractació de 37 persones durant sis mesos a jornada completa.

Les bases per a accedir ja estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament així com també en el tauler d’anuncis municipal. Fer clic ací: https://www.betera.es/sites/default/files/u151/12_edicto_20201200_publicacion_bases_rh_92-20.pdf.

Aquest Pla d’Ocupació local pretén, tal com ha assenyalat la regidora d’Ocupació, Mónica Martín “donar resposta als veïns i veïnes amb majors dificultats d’accés laboral en el municipi i per a això, hem realitzat una inversió total en ús de 407.190,25 euros”.

Les categories que es cobriran en aquest Pla d’Ocupació corresponen a Operari/a – Peó de Serveis Múltiples, Conserge d’edificis, Operari/a – Peó de Magatzem, Operari/a – Peó Conductor i Operari/a – Peó de Lampisteria.

Els treballs a exercir en aquest Pla contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics, la qual cosa redundarà en benefici de tots els veïns i veïnes de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia