El passat dilluns, 7 de desembre, va tindre lloc el Ple Ordinari del mes a Bétera. Com cada mes, us anirem desglossant els assumptes tractats. En aquesta ocasió va ser un ple llarg d’unes 6 hores. Entre els temes a destacar, comencem per parlar dels assumptes fora de despatx, inclosos en l’ordre del dia.

En primer lloc, es va tractar la petició del regidor municipal d’Educació, Manuel Chover, per a l’aprovació de la resolució del Conseller d’Educació, Cultura i Esports de delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives en l’Ajuntament de Bétera per a l’actuació, impermeabilització de terrasses, asfaltat de pistes, calefacció i tanca metàl·lica del centre C.E.I.P. Camp de Túria per un import de més de 408.300 euros en el període de 2021.
Aquesta petició es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics. A continuació, adjuntem les declaracions dels diferents regidors que van intervindre en aquest punt.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia