Encara que enguany serà diferent, un any més, en el tram de l’antic bar Refu del carrer Goya de Bétera s’ha decorat per a celebrar una de les festes més esperades de l’any. I és que aquestes veïnes i veïns no perden l’esperit nadalenc.

Cal mencionar que, aquesta zona de Bétera és molt activa i realitza altres festes per a tot el poble. Un dels exemples més destacats és la seua ja tradicional festa de Halloween. Aquesta congrega a desenes i desenes de veïnes i veïns. No obstant, enguany no va poder realitzar-se a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Habitualment, per al Nadal també s’organitzen diverses activitats i celebracions.

Malgrat que aquests Nadals no siguen iguals als anterior, les ciutadanes i ciutadans del municipi encara podran gaudir, tant de dia com de nit, de la bonica decoració del mencionat tram i, almenys, sentir també aquest esperit Nadalenc que les veïnes i veïns de Goya, principalment Tere i Juan, ens transmeten.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia