Aquest dissabte,12 de desembre, l’Auditori de Bétera acollirà la representació de l’obra de teatre musical: “Charlie i la fàbrica de reciclatge“.

A partir de les 18.00 hores, els assistents podran aprendre sobre sostenibilitat a través d’aquesta funció.

Es tracta d’una adaptació del clàssic de la literatura de Roald Dahl, de la mà d’ALTV Producciones, per a crear consciència sobre la importància del reciclatge. A més, és un espectacle divertit i didàctic que entretindrà a xiquetes i xiquets, al mateix temps que els explicarà com cuidar el nostre entorn.​

L’acte es durà a terme complint totes les mesures sanitàries establides.

Sinopsis

El Milionari William Bonka ha perdut la memòria i no es recorda de com utilitzar la seua fàbrica de reciclatge. En un món a la deriva del fet de la contaminació, només la generació més jove podrà ajudar a això. Gràcies a Charlie i la resta de xiquets, l’aventura cap a la recuperació del medi ambient està a punt de començar!

Ficha tècnica
  •  Esther Navarro.
  •  Juan Benavent.
  •  Esther Navarro.
  •  Valencià.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia