Ahir divendres, 11 de desembre, va tindre lloc la presentació del primer llibre del veí de Bétera, Gustavo Martínez Sánchez, “Escuadrón Rache“. L’Auditori de la Casa de Cultura del citat municipi acollia aquest esdeveniment, complint amb totes les mesures sanitàries establides.

Passats els cinc minuts de rigor de l’hora prevista, els ponents de la presentació eixien a l’escenari acompanyant a l’autor. L’encarregada d’encetar l’acte era l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui posteriorment li donaria pas al regidor municipal de Cultura, Manuel Chover. Seguidament, va intervindre un amic i company d’estudis des de la infància de GustavoAndrés García. Després, arribaria el torn de Marga García de l’editorial Maluma. Aquesta última, qui va vindre expressament de Madrid per a l’acte de presentació, va establir una espècie de diàleg amb l’autor de l’obra a través de preguntes sobre ell i sobre el llibre. D’aquesta manera, Gustavo també es dirigia cap al públic assistent, agraint-los en primer lloc la seua assistència.

Elia Verdevío va animar a llegir aquest llibre i va posar en valor la importància de fomentar als autors locals. Tant ella com Manuel Chover van indicar que un exemplar de “Escuadrón Rache” estarà a la Biblioteca del municipi perquè totes les veïnes i veïns puguen accedir a ell.

D’altra banda, Andrés García va comentar que per a ell era un honor que Gustavo l’haguera convidat a aquesta presentació i va aprofitar per a parlar d’alguns punts destacables de llibre.

Durant la intervenció de Marga García es va ficar el vídeo del booktrailer del llibre i, aquesta, va preguntar-li a Gustavo qüestions com: quan se li havia despertat la seua vocació d’escriptor, si tenia alguna mania a l’hora d’escriure, etc. Més detalls d’aquestes curiositats sobre Gustavo, podeu trobar-les en el següent enllac: clic ací.

Finalment, va arribar el moment per a les preguntes del públic assistent, l’adquisició i signa de llibres.

Aquest llibre estarà disponible en les papereries-llibreries del nostre municipi com Verdevío i Carlín, a més de a la Biblioteca municipal, així com en plataformes digitals com Amazon i també a València, en la Casa del Libro i El Corté Inglés, gràcies al treball realitzat per l’Editorial Maluma. Així mateix, en un any podrem trobar-la també en format E-Book.

A continuació, oferim un vídeo de l’acte de presentació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia