En el Ple Ordinari de desembre de Bétera, celebrat el passat dilluns, es va aprovar per unanimitat la Felicitació pública a títol individual als Policies Locals del municipi, José Martínez i a Carlos Sorlí Roig, pel seu treball d’extraordinària dificultat realitzat el passat 20 de juliol de 2020 quan una dona del municipi va quedar atrapada a la seua casa per un incendi al seu habitatge al carrer Caseta de Puçol (més detalls ací).

El regidor municipal de Policia, Júlio Inés, va exposar amb tot detall els fets pels quals es sol·licita aquest reconeixement. Seguidament, la regidora del Partit Popular, Mónica Martín, la Portaveu de Compromís, Cristina Alemany i la Portaveu del PSPV-PSOE, Mª José Ballesteros i el Portaveu de Vox, Fidel Valcarce, van felicitar també l’actuació d’aquests dos agents.

Així, per part de totes les forces polítiques representades en la Corporació Municipal de Bétera es va votar a favor de la iniciació de l’expedient de felicitació per a proposar-li a l’IVASPE (Institut València de Seguretat Pública) que reconega, estudie aquests fets i recompense als agents com considere oportú.

A continuació, adjuntem el vídeo amb l’exposició de la proposta, les diferents mostres de suport i la votació favorable:

https://youtu.be/z9QIRF5mh_4

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia