Tot i que l’Ajuntament compta amb diferents mitjans municipals per a fer una bona difusió, només ho ha publicitat en dos espais.

Esperem que l’equip de govern rectifique, perquè encara queden tres dies per a poder presentar les sol·licituds. Cal ser conscients que este tipus de programes podrien millorar temporalment la vida de molts veïns i veïnes del poble. És una llàstima que l’equip de govern decidisca fer una difusió limitada d’esta informació d’interés general”, afirma Cristina Alemany, portaveu del grup municipal Compromís.

El passat dia 9 de desembre s’inicià el termini per a presentar les sol·licituds al Pla d’Ocupació Local, el termini finalitza el dimecres dia 16 i solament s’ha publicitat la informació en dos mitjans municipals. Per una banda, el web municipal (www.betera.es), en la secció de notícia i, per una altra banda, en l’app Bétera en Línia, també en l’apartat de notícies.

“Caldria que l’equip de govern utilitzara tots els recursos que té a l’abast, ja que hi ha molts veïns i veïnes de la localitat que podrien complir amb els requisits i accedir a este pla”. 

L’Ajuntament de Bétera compta amb un espai a Facebook, a Twitter i a Instagram, en cap dels tres ha aparegut la informació. Tampoc s’ha fet publicitat pel grup de difusió del whatsapp, ni tampoc s’ha fet cap ban amb cotxe per la població. Ràdio Bétera no s’ha fet resó d’este Pla d’Ocupació.

Compromís per Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia