La patronal de l’oci nocturn Fotur ha demanat als establiments i als usuaris que complisquen de manera estricta les mesures higienicosanitàries i de distanciament marcades per a evitar contagis i que siguen “més exemplars que mai”, després que en el primer cap de setmana de reobertura d’aquests locals en la Comunitat Valenciana s’hagen detectat “alguns incompliments”.

Aquesta setmana passada la Generalitat, a través de les Conselleries de Justícia i Sanitat, va dictar una resolució que permet a aquests establiments obrir en horari diürn per a transformar-se en cafeteries o establiments de menjars (en els casos en els quals sanitàriament siga possible) i convertir les pistes de ball en espais per a alternar asseguts.

Des de la Conselleria de Sanitat es van posar en contacte aquest dissabte passat amb Fotur per a recordar la necessitat del compliment de les mesures establides en conéixer que en algun cas no s’estaven respectant les normes de taules i aforaments, segons el president de la patronal de l’oci, Víctor Pérez.

Segons Sanitat, a l’ésser el primer cap de setmana d’obertura s’ha realitzat un major seguiment i s’han detectat “alguns incompliments”, pocs i sense transcendència, i per això s’ha recordat a Fotur que faça una crida als empresaris perquè complisquen amb totes les mesures i no baixen la guàrdia.

Pérez ha recordat que, abans que es publicara la resolució de la Generalitat, Fotur va llançar una campanya en locals i anuncis en xarxes socials dirigits al compliment de “totes i cadascuna de les mesures higienicosanitàries” ja que cal ser “més exemplars que mai”, tant per part dels empresaris com dels clients.

Ara es reforçarà la comunicació perquè es complisquen les mesures i, de cara al pròxim cap de setmana, a partir del dijous es tornarà a insistir en xarxes socials sobre aquest tema. “Estem insistint i conscienciant”, ha manifestat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia