‘Ja has escrit la teua carta?’ Esta és la pregunta que llança la Diputació de València a través d’una campanya de Nadal que apel·la a la il·lusió dels xiquets de 0 a 100 anys i que arribarà a tots els municipis valencians directament i a través dels mitjans de comunicació.

Les 266 localitats de la província tindran a la seua disposició els recursos gràfics i audiovisuals generats per la Diputació, amb un claim o reclam que convida tant a les xiquetes i xiquets com als adults a escriure la seua carta als Reis Mags, l’arribada dels quals als pobles valencians està garantida per l’emissari real d’Orient que estos dies ha visitat la corporació provincial.

L’actor valencià Raúl Navarro, premi ‘Un futur de Cinema’ 2020 en Cinema Jove, dóna vida a l’emissari real en un vídeo de Duke Produktions, que al costat del cartell dissenyat per Ramón Pla, valencià com la productora i l’actor, recorreran els municipis de la província acompanyant la programació nadalenca que els ajuntaments puguen tancar seguint els protocols de prevenció davant la pandèmia.

El president Gaspar ha destacat “el talent valencià que emana d’estes produccions que la Diputació posarà al servei de tots els nostres pobles i ciutats, en un context complicat per a totes i tots en el qual necessitem més que mai missatges positius, esperança i una bona dosi d’il·lusió, aspectes que han d’acompanyar-nos sempre siga com siga l’obstacle que apareix en el camí”.

El Nadal es valencià

D’altra banda, cal recordar que la setmana passada, la Generalitat Valenciana va presentar la cinquena edició de la campanya “El Nadal és valencià”. Amb aquesta iniciativa, la Generalitat promociona el consum dels productes de la Comunitat Valenciana vinculats a les festes nadalenques com els torrons, el raïm, el vi o els joguets.

La campanya, que inclou el hastag #FaremNadal, ha sigut dissenyada per l’agència de creativitat Rosebud, i el vídeo publicitari ha sigut produït per Vídeo Studio Muntanya. En ella participen els consells reguladors de les denominacions d’Origen, Indicacions Geogràfiques Protegides, i altres figures de protecció de productes valencians, a més de l’organització empresarial del comerç de la Comunitat Valenciana Confecomerç, La Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià, l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena, i l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets.

En concret, col·laboren en la campanya les denominacions d’origen Kaki Ribera del Xúquer, Raïm embossat del Vinalopó, vins Utiel-Requena, vins de València, Vins d’Alacant, Granada Mollar d’Elx, així com les IGP Jijon i Torró d’Alacant, Cítrics de Valencians i Vi de Castelló.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia