Com ja vam anunciar la setmana passada a través de les nostres Xarxes Socials, el Nadal ja està present a Bétera des de fa uns dies. Les llums de Nadal que, cada any instal·la el Consistori de la localitat ja il·luminen el municipi, principalment els eixos comercials per a convidar als veïns i veïnes a realitzar les seues compres en el comerç local.

Amb l’eslògan “Llaura més que mai, comerç local!” es pretén fomentar el consum en el xicotet comerç així com també en l’hostaleria i la restauració en el municipi durant les celebracions nadalenques.

Així mateix, s’ha col·locat cinc bústies reals perquè els més xicotets puguen depositar les seues cartes i fer realitat els seus somnis. Les bústiess’han instal·lat en la plaça del Calvari (la Glorieta), al carrer Sants de la Pedra (Bulevard), en el Centre Comercial Mas Camarena i en la plaça Verdum de Torre en Conill.

A més, com cada any, a casa Nebot es pot gaudir del naixement que ha col·locat el Consistori i que es pot visitar de dilluns a divendres en horari de matins de 09.00 a 14.00 hores i els dimecres a la vesprada de 17.00 a 19.30 hores. Un pla a l’aire lliure en el qual també es podrà contemplar el gran arbre de botelles reciclades.

El Consistori també repartirà entre tots els comerços de proximitat i els edificis municipals cartes perquè els més xicotets les òmpliguen i demanen els seus regals. La carta, que distribuirà l’Ajuntament, compta amb la imatge guanyadora del concurs que des del Consistori ha proposat a les classes de 2 i 3 anys de les Escoletes Municipals. El dibuix guanyador ha sigut el de la classe de les professores Mª Pilar Conchilla i Marian Sánchez de la Escoleta Xiquets. La temàtica ha girat entorn a la imatge dels Reis Mags que ha sigut dissenyada gràcies a les mans de tot l’alumnat de les Escoletas. Les professores han pintat les mans dels xiquets i xiquetes i les han plasmades per a elaborar diferents dibuixos que tenen com a protagonistes als Reis.

D’altra banda, la regidoria de Comerç i Indústria, animarà la zona comercial de Bétera els dies 22, 23 i 24 amb la presència itinerant i per diferents punts del Pare Noel que anirà acompanyat d’un espectacle musical nadalenc.

Els Reis Mags d’Orient disposen aquest any d’un permís especial per a travessar les fronteres i arribar a Bétera. Pel que el pròxim dia 5 de gener de matí i de vesprada recorreran els carrers del municipi perquè els xiquets i xiquetes traguen el cap a les finestres o isquen als balcons per a rebre’ls i gaudir de l’aquesta nit màgica i plena d’il·lusió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia