Un any més, l’Associació de Comerciants de Bétera ha preparat diverses accions per al Nadal. Encara que enguany és diferent, la il·lusió no es perd.

D’aquesta manera, s’ha posat en marxa un Concurs d’Aparadors Nadalencs i el ja tradicional Sorteig de Caixes de Nadal.

D’una banda, enguany més d’una quinzena de comerços associats s’han sumat a un concurs d’aparadors. Alguns ja han preparat els seus aparadors i decorats amb un ambient nadalenc, perquè a partir del 18 de desembre passe el jurat  veure’ls. L’objectiu és animar a les veïnes i veïns a passejar i gaudir dels citats aparadors. El 22 de desembre es fara públic per als ciutadans la resolució, en un acte d’entrega dels premis. Doncs, els tres millors aparadors tindran un premi de 300, 200 i 100 euros segons la categoria del premi.

Finalment, el pròxim 22 de desembre se realitzarà el sorteig de 123 caixes de Nadal.

Les bases es poden consultar en el següent enllaç: BASES CAMPAÑA SORTEO CAJAS DE NAVIDAD.

Els comerços associats a l’ACB ofereixen la possibilitat als seus clients i clientes de participar en aquest sorteig per a obtindre regals consistents en lots de Nadal. Els clients que desitgen participar deuran comprar en algun dels comerços locals associats i, a partir de demà dimecres 16 de desembre, deuran complimentar uns butllets que l’establiment associat li entregue.

El sorteig tindrà lloc a les 14.00 hores del citat 22 de desembre i es podrà seguir en directe per Facebook en @aso.betera.

Tots els detalls es troben especificats en les bases.

A més a més, els comerços locals associats també tindran una planta nadalenca al seus establiments.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia