El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, han anunciat que el Consell amplia sis mesos més l’Abonament Sanitat que dona accés al transport públic gratuït als i les professionals sociosanitaris.

Per a actualitzar l’abonament sociosanitari i prolongar la seua utilització sis mesos més, el personal sociosanitari haurà d’acudir als punts de venda habituals. En l’àrea metropolitana de València, es podrà prorrogar en les màquines validadores d’FGV i en les taquilles de Metrovalencia, així com en el Punt d’Atenció al Client de ATMV situat en l’estació de Metrovalencia del carrer Colón de València i en els estancs habituals de venda de bons transporte. Tota la xarxa de vendes de l’ATMV es pot consultar en el seu web, consultar ací.

En l’àrea metropolitana de Castelló es pot ampliar la validesa de l’Abonament Sanitat en els punts de venda habituals, com a quioscos i estancs; i en l’àrea metropolitana d’Alacant en les taquilles de la xarxa d’FGV.

Aquesta iniciativa de la Generalitat es va implantar durant l’estat d’alarma i per a Arcadi España, “es tracta d’un gest més de gratitud cap a tots els treballadors i treballadores de la sanitat i del sector sociosanitari que estan treballant sense descans”. Amb aquest objectiu la Conselleria i la ATMV han posat a la disposició del personal del sistema sociosanitari de la Comunitat Valenciana 9.550 bons per a desplaçar-se de manera gratuïta en tots els mitjans de transport públic de la Generalitat.

Els propis centres hospitalaris i socials i els col·legis oficials de farmacèutics ha sigut els encarregats de canalitzar la demanda i entregar els bons de transport directament entre el personal que així ho ha requerit.

L’anomenat Abonament Sanitat va dirigit al personal d’atenció sociosanitària, inclosos farmacèutics, farmacèutiques i auxiliars de farmàcia, així com els i les professionals de centres de Transfusió de la Comunitat Valenciana i els Serveis d’Emergències Sanitaris.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia