La campana Carmen Luisa segueix exposada al públic en la capella del col·legi Nostra Senyora del Carme de Bétera fins al Nadal, de dilluns a divendres, en horari de 18.00 a 20.00 hores. A banda de l’horari indicat, qui desitge visitar la campana en un horari especial o realitzar qualsevol consulta pot enviar un correu a la Colla de Campaners de Bétera a la següent adreça: colladecampanersbetera@gmail.com.

Posteriorment, la campana serà de nou penjada en la seua espadanya per tornar a realitzar els tocs, vols i repics que feia antigament.

Cal recordar que aquesta campana ha sigut recentment restaurada i va tornar al municipi el passat dimecres, 14 d’octubre.

Ara, perquè les veïnes i veïns puguen conéixer de primera mà el treball de restauració i l’aspecte renovat que té actualment la campana està exposada al públic. Així, el visitant podrà visualitzar in situ els citats treballs de restauració de la campana, conéixer la seua història i observar en imatges l’abans i el després de la seua restauració.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia