Com ja hem mencionat en publicacions anteriors, aquest divendres tindrà lloc a les 19.00 hores la presentació del llibre “Bétera i el seu patrimoni“. L’acte es durà a terme a l’auditori de la Casa de Cultura.

El llibre “Bétera i el seu patrimoni” és obra d’Amparo Doménech i Palauex alcaldessa i ex regidora del municipi, Jorge Berzosa i Alonsoartifex del Centre d’Estudis Locals de Bétera, Joan Manel Pons i Campos, mestre i historiador i Ximo Asensi i Alemany, qui té gran passió i dots per a la fotografia i amb les seues imatges aporta un gran treball de documentació del nostre poble.

A continuació, us fem entrega d’un tercer vídeo de l’entrevista que vam tindre amb Amparo Doménech en referència a la dinàmica de treball entre els quatre autors del llibre.

  • 3r vídeo entrevista a Amparo Doménech sobre “Bétera i el seu patrimoni”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia