La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) amplia la seua oferta de telefonia. Cal indicar que la fidelització dels seus socis als serveis de COABE, els permet poder negociar serveis de telefonia mòbil a preus molt competitius.

Fins ara, dins del seu servei de telefonia, oferia Vodafone. Amb Vodafone totes les línies de la cooperativa gaudeixen de crides gratuïtes entre elles, finançament de terminals al 0% d’interés així com d’un servei postvenda per a tots els terminals adquirits en la cooperativa que gestiona reparacions gratuïtes amb terminal de substitució en cas necessari. Ara, a aquesta línia, se li suma Orange.

Amb aquesta nova incorporació, COABE pot oferir mòbils a molt bons preus, fins i tot gratis, contratant una línia amb aquesta cooperativa i la possibilitat de renovar el mòbil cada 15 mesos. A més, amb això, també s’ofereix fibra i televisió amb Lliga i Champions.

D’altra banda, cal ressaltar que des de COABE s’ofereix una atenció personalitzada resolent qualsevol dubte que puga sorgir quant a la utilització del servei, facturació, etc.

Qui desitge més informació sobre aquest tema pot contactar de la següent manera:

  • C/ Trinquet, 4. Bétera (València). Telf. 96 160 27 51. Email: atencionsocio@coabe.es

Horari d’atenció presencial: dilluns, dimecres i divendres de 8.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores; dimarts i dijous atenció telefònica en el 663306345.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Imprimir article
Comenta aquesta notícia